onsdag den 24. april 2013

Dag 83 - Den blå abe er løs

Masser af kærlighed og hvorfor ikke?


Dag 83 - Fra træets top


Den blå abe var på spil i dag og kravlede helt op i toppen af træet for at få taget dagens gruppebillede. Han faldt ned lige efter billedet blev taget, men ved landingen lavede han et rullefald for derefter at bruge energien til at hoppe op i det næste træ. Han er en værre en, men man kan ikke andet end at elske ham.

Det har været endnu en dejlig dag foran borgen, hvor der stadig kommer lærerer dagligt i frustration over den situation de står i. De bliver behandlet som produkter og hvordan kan det være? Staten, Kongeriget Danmark er en virksomhed og personerne deri er produkterne. Det giver meget godt mening at de så bliver behandlet derefter. Mon de begynder at tænke i helt nye baner oven på dette åbenlyse magtspil som de bliver udsat for af regeringen og KL?
Det virker til at de er mere villige til at tage til takke med dårligere arbejdstider samt forhold, men meget kan ske endnu. Danmark er i ved at vågne op til dette skuespil, men måske det skal blive lidt værre før det bliver bedre.

En ting er sikkert! Den kærlige (r)evolution er i gang og kan ikke stoppes af grådighedens, kynismens spil. Dertil er kærlighed for magtfuld. Gør dig klar til den magiske verden, hvis du da ikke allerede har opdaget den.

Namasté

Morten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar