torsdag den 18. april 2013

Første blog indlæg - Dag 77

Vi vil dagligt forsøge at uploade et billede fra dagen samt en lille tekst dertil.

Dag 77 - Blæsende, men smuk dag <3
Vi havde en magisk dag hvor der var flere dejlige væsner forbi i løbet af dagen.
Samtidig er lærerne derinde. Det er meget hyggeligt, men også mærkværdigt. De er ikke rigtig interesseret i at tale om hvordan samfundet er sat op selvom det forklarer hvorfor de er i den situation som de er i. De vil bare gerne i arbejde igen. De afventer pænt på at der kommer et regeringsindgreb, så de kan komme tilbage på arbejde og ikke skal låne flere penge. At det hele er planlagt af KL og regeringen på forhånd ved de godt, men vil ikke gøre noget ved det. Man kan undre sig...

De gik i dag så vidt at de fandt spande og koste frem for at rengøre pladsen foran Christiansborg efter, at de selv har malet med kridt. De farlige kridtminelle lærere....
Deres forklaring var at de ønskede noget at lave, så nu aktiverede de dem selv. Ja, når de siger det sådan, så er det jo logik for burhøns. De har fat i den lange ende de lærere.

Vi holder os dog til den positive vinkel. Det er dejligt at de er gået på gaden og at de får lov til at mærke hvordan staten ikke ser dem som andet en produkter/ tal på bundlinien. Måske dette kan få dem til at sætte sig ind i hvorfor verden er som den er.

Der er mange løsninger til hvordan vi kan skabe en bedre verden, men til at starte med kræver det at vi er åbne samt villige til at tage ansvar for vores liv.


Det er en smuk tid vi er på vej mod. Vi er på vej til at give slip på frygten, så vi kan udleve vores fulde potentiale.

Kom ind alle dage fra 13-15.00 - weekende 14-16.00


Ses vi en af de næste dage? Fedt, det vil jeg se frem til!

Morten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar