torsdag den 25. april 2013

Dag 84 - Politiet er på besøg

Kys og Kram til Politiet

 
Dag 84

For dem der har fulgt lidt med i hvad der sker af sjov og ballade inden foran Christiansborg er det ikke noget nyt at politiet er forbi for at sige hej engang imellem.
I starten var de ikke alle lige begejstret for, at der lige pludselig stod en flok utilpassede væsner, der talte om at de ikke anerkender staten og derfor ikke deres autoritet. Der var nogen af dem der blev direkte sure og endda brød deres egne reglementer, da de skubbede til flere fredelige væsner, der ikke gjorde andet end at stå foran Christiansborg.
De blev dog hurtigt klar over, at selvom vi ikke anerkendte det kostume de har på, så anerkender vi dem som vores brødre og søstre. Vi søger derfor altid at tale til dem derefter, hvilket hurtigt ændrede stemningen.
I dag kom en af vore kære brødre forbi igen. Ikke for at sige noget bestemt til os, men vi fik hilst pænt på hinanden og en af de dejlige kvindelige væsner var hurtig over hos betjenten, så han kunne få et stort kram samt kys på kinden.
Vi kommer ingen vegne ved at vi ikke behandler hinanden ordenligt!
Der er mange frustrationer i forbindelse med dette samfund. Staten er en virksomhed, National banken er en selvejende institution. De private banker har det privilegium at de kan skabe penge (gæld) ud af ingen ting. Disse ting gør at profit bliver sat først og de i boende væsner bliver behandlet derefter. Som produkter.
Det ses igennem hele samfundet. Det handler aldrig om hvad der er bedst for hverken mennesker, dyr eller naturen. Det handler om at nogle få grådige spillere vil have mere og mere.
Dette er noget man kan blive utroligt frustreret over, men det er en kærlig (r)evolution der er i gang. Negativ mod negativ giver bare flere negative energier. Kærligheden opsluger det negative uden at det overhoved har en chance.

Kom ind og sig hej samt få en masse kram <3

Namasté

Morten

Ingen kommentarer:

Send en kommentar